Categorieën

Door u geselecteerd

0 artikel(en) totaal $0.00

Over Ons

Zwagers verhuur is meer dan 12 jaar geleden begonnen met kleinschalige verhuur van partybenodigdheden. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een verhuurbedrijf van partytenten, pagodetenten en inrichting hiervan. Ook voor het huren van horecabenodigdheden kunt u bij ons terecht.

Bij het organiseren van een feest komt heel wat kijken. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor het organiseren van een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, receptie, of privéfeest. Uiteraard verhuren wij hiervoor de benodigde materialen zoals tenten, tafels en stoelen, horecabenodigdheden en meer.

Ook als u zelf geen onderdak aan uw gasten kunt bieden, kunt u bij ons terecht voor tenten en overspanningen en inrichting hiervan.

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om het materiaal zelf op te halen en terug te brengen. Echter de grootste besparing voor u als klant, is het zelf opbouwen en afbreken van de tenten. Maar uiteraard kunt u het zich gemakkelijk maken en door ons de pagodetenten laten opzetten en afbreken. En de inrichting door ons laten plaatsen en decoreren. 

Wij streven ernaar om u als klant zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit uit zich in een persoonlijk advies en degelijk materiaal. Desgewenst kunnen wij de organisatie van uw bruiloft of bedrijfsfeest volledig voor u verzorgen.

U bent er zeker van dat uw locatie er met het bij ons gehuurde materiaal representatief uitziet. Wij denken hierover graag met u mee.

Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u kennismaken met ons bedrijf dan bent u op afspraak van harte welkom. 

Voor een afspraak kunt u bellen naar 06 15567566 of 06 51464364. Of mail uw vragen naar info@verhuur-tenten.nl en wij nemen hierover contact met je op.

 

 

 

 

Het is niet toegestaan om afbeeldingen of teksten van www.verhuur-tenten.nl te gebruiken zonder toestemming van Zwagers Verhuur. Bij overtreding hiervan zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen.