Categorieën

Door u geselecteerd

0 artikel(en) totaal $0.00

Chafing dish au bain marie met brandpotjes

Heeft u een etentje en wilt u het eten lang warmhouden? Dan is de chafing dish bijzonder geschikt hiervoor. Voor de verhuur van een chafing dish kunt u voordelig terecht bij Zwagers Verhuur voor de regio bergentheim overijssel.

Au bain marie warmhouden van gerechten

Voor het au bain marie (in warm water) warmhouden van uw gerechten is de chafing dish ideaal! De gerechten blijven urenlang goed warm doordat de gerechten in inzetbakken in warm water hangen. Met daaronder twee houders met potjes brandpasta.

Inzetbakken chafing dish

In een chafing dish kunt u één grote bak (meestal voor rijst/bami, aardappels/gratin, pasta etc.) gebruiken. Twee inzetbakken worden meestal gebruikt voor de bijgerechten. En de drie-vaks voor sausen.

Buffet

Een buffet is een manier om aan uw gasten eten aan te bieden. Op een buffettafel staan allemaal verschillende hapjes of gerechten. Iedereen loopt met een bord langs de buffettafel en schept het eten op. Als het bord vol is dan gaat men dit aan tafel opeten, om eventueel later nog meer op te scheppen. Er zijn veel verschillende manieren om een buffet uit te voeren. Maar meestal bestaat een buffet uit koude en warme gerechten. De chafing dish kunt u plaatsen op een buffettafel met buffettafelrok.

Brunchbuffet

Een brunch is een combinatie tussen een verlaat ontbijt en een vroege middagmaaltijd. Bij een brunch worden zowel warme als koude gerechten geserveerd. De chafing dish is hierbij een onmisbaar hulpmiddel.

Brandpotjes

Een chafing dish blijft warm door 2 branders onder de bak. In de brandpothouders zit een potje met brandgel. Deze blijven wel drie uur branden. Denkt u meer dan drie uur te gaan verwarmen dan kunt u extra brandpotjes kopen.

€ 14.50 (incl.btw)


Chafing dish au bain marie met brandpotjes


Artikelnummer1702
Huurprijs14.50
Koop artikelnee
SpecificatieChafing Dish met 1, 2 of 3 inzetbakken
2 blikjes brandpasta 3 uur
Au bain marie (in een met water gevulde bak verwarmen)
Materiaal: RVS
Incl.Dekselhouder,inzetbakken naar keuze, 2 brandpothouders
Afmeting: B 610 x D 350 x H 320 mm

Chafing dish met 2 inzetbakken Zwagers VerhuurBrandgel voor in brandpothouder chafing dish Zwagers Verhuur