Categorieën

Door u geselecteerd

0 artikel(en) totaal $0.00

Koelkast 300 liter

Heeft u een feest of barbecue en bent u op zoek naar een koelkast 300 liter? Wij verhuren koelkasten van wel 300 liter voordelig voor de regio Bergentheim, Overijssel. De koelkast 300 liter is gemakkelijk te verplaatsen dankzijn het frame op wielen.

Koelkast voor feest of barbecue

Bij het organiseren van een feest of barbecue komt er heel wat kijken. De koelkast van 300 liter is hierbij onmisbaar voor het koel houden van borrelhapjes, drank. Gaat u een barbecue organiseren dan is uw eigen koelkast al gauw te klein om al dat vlees in koel te houden. Met name in de zomermaanden is een koelkast van 300 liter onmisbaar op ieder feest.  Desgewenst kan er een kabelhaspel of verlengsnoer bijgehuurd worden. Zodat de koelkast in een partytent gezet kan worden.

Hoeveel bier past er in een koelkast van 300 liter?

In een koelkast van 300 liter kan je ongeveer de inhoud van 6 kratten bier kwijt. Wilt u meer drank koel houden dan is er ook nog een grotere koelkast te huur namelijk de koelkast van 350 liter.

Koelkast voor cateraar of hobbykok

Bent u een cateraar of hobbykok en komt u koelruimte te kort? Onze koelkkast van 300 liter is een voordelige tijdelijke oplossing voor uw koelprobleem. Ook voor andere horecabenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres.zwagers verhuur bergentheim. overijssel.

 

€ 20.00 in overleg (incl.btw)


Koelkast 300 liter


Artikelnummer1750
Huurprijs20.00
Koop artikelnee
Periodein overleg
Specificatie300 liter
162H-60cmB (in frame op wielen)
5 rekjes
geen vriesvak
kleur: wit
Na liggend transport 24 uur niet gebruiken