Categorieën

Door u geselecteerd

0 artikel(en) totaal $0.00

Koffiekop en schotel met lepeltje

Koffiekop en schotel nodig voor bruiloft, feest of receptie?Verwacht u veel gasten en kunt u zelf niet over veel koffiekoppen beschikken? Dan is het huren van de koffiekop en schotel met lepeltje bij Zwagers Verhuur een uitkomst. regio bergentheim ovverijssel.

koffiekopjes nodig?

Heeft u een receptie, bruiloft of feest waarbij veel gasten koffie gaan drinken? Het huren van koffiekop en schotel met lepeltje in combinatie met een koffiecontainer 10-12 liter is de oplossing . U kunt heel handig wel 100 koppen heerlijke koffie zetten en warm houden in de electrische koffiecontainer 10-12 liter met tapkraantje.

Koffietafel

Een koffietafel is een eenvoudige broodmaaltijd met koffiekoeken. Als drank serveert men koffie en thee. Door de eenvoud is een koffietafel geschikt voor grote groepen, bij voorbeeld na afloop van een begravenis of congres. Gaat u een koffietafel aanbieden en u beschikt zelf niet over voldoende koffiekoppen dan is het huren hiervan wellicht een uitkomst. Ook kan de thermoskan thee en de thermoskan koffie bij een koffietafel van pas komen.

€ 0.50 (incl.btw)


Koffiekop en schotel met lepeltje


Artikelnummer1720
Huurprijs0.50
Koop artikelnee
SpecificatieSchoon retourneren
Kleur: wit
Type: hotel

Tafel 220x70cm met tafelkleed en koffiekop en schotel met lepeltje