Biertafel met banken

Bent u op zoek naar een biertafel met banken? Wij verhuren een stevige biertafel met banken zeer voordelig.

Oranje biertafel met banken

De vrolijke oranje kleur van onze biertafel met banken doet het goed op Oranjefeesten, Koningsdag,  de WK, voetbalfeesten of voetbaltoernooien.

Bierset

Een biertafel met banken heet in de volksmond een 'bierset' en wordt vaak gebruikt voor grote bierfeesten, evenementen en in feesttenten.

Hoezenset biertafel met banken

Geef de bierset een chique zomerse uitstraling met de hoezenset over tafel en banken. De hoezenset biertafel met banken heeft een roomwitte kleur. Leuk voor tuinfeest of bruiloft. En mocht er een buitje vallen.. in combinatie met de pagodetent 6x6 meter of de partytent 4x10 meter bent u er zeker van dat u droog zit!

€ 10.00 (incl.btw)


Biertafel met banken


Artikelnummer1101
Huurprijs10.00
Koop artikelnee
SpecificatieTüv gekeurd
Afmeting: 220x70 cm
Inklapbaar onderstel
Voor ca. 6-8 volw./10 kinderen
Op gras te plaatsen (geen hoekpoten)
Kan gecombineerd worden met hoezenset biertafel met banken

Partytent ingericht met biertafels en banken Zwagers VerhuurBiertafel met banken met hoezensetBiertafel smal met banken Zwagers VerhuurBiertafel met banken in Hoezenset langBiertafel met hoezenset lang voor presentatieBiertafels met banken in pagodetent Zwagers VerhuurBiertafels met banken in pagodetent met houten vloer Zwagers VerhuurBiertafel met banken in hoezenset Zwagers Verhuur voor tuinfeestBiertafels met banken bij legertent Zwagers Verhuurbierset met hoezenset zwagers verhuur www.verhuur-tenten.nl