Tafelkleed rond

Heeft u niet voldoende tafellakens en bent u op zoek naar een tafelkleed rond? Wij verhuren tafellinnen voor ronde tafels. Tafellinnen staat chique en kan een echte 'eyecatcher' zijn in uw feesttent. Gedekt met fraai serviesgoed en mooie en gezellige tafeldecoraties een lust voor het oog. Wij adviseren u graag bij het opstellen van een mooie tafel. 

Tafelkleed voor ronde tafel

Heeft u niet voldoende tafellakens en bent u op zoek naar een tafelkleed rond? Bij ons huurt u een rond tafelkleed die in diverse kleuren leverbaar is, onder andere donkerrood en champagnewit.

Tafellakens nodig?

Heeft u een diner of bruiloft en wilt u de tafel mooi aankleden? Wij verhuren tafellakens voor diverse afmetingen tafels. Uiteraard kunt u deze ronde tafels en langwerpige tafels ook bij ons huren. 

Tafellinnen huren?

Bij Handel & Verhuur J&G bent u aan het juiste adres! Wij verhuren tafellinnen in diverse kleuren van 2 tot 150 personen. Waarmee u uiteraard veel werk uit handen genomen wordt.

€ 5.00 (incl.btw)


Tafelkleed rond


Artikelnummer1112
Huurprijs5.00
Koop artikelnee
SpecificatieHoeft niet gewassen te worden
Voor Ronde tafel 152 cm
kleur: Donkerrood

Tafel rond met tafelkleed en stoelen Zwagers verhuur www.verhuur-tenten.nlPartytent 4x8m ingericht met ronde tafels Zwagers Verhuur www.verhuur-tenten.nlTafel rond met tafelkleed en stoelen Zwagers verhuur www.verhuur-tenten.nlTafel rond met tafelkleed en stoelen Zwagers verhuur www.verhuur-tenten.nlTafel rond met tafelkleed Zwagers verhuur www.verhuur-tenten.nlTafelkleed rond Zwagers Verhuur www.verhuur-tenten.nl