.Partytent 3x6

Heeft u een feest of fuif buiten en bent u op zoek naar een geschikte partytent?De partytent 3x6m kunt u huren bij Handel & Verhuur J&G te bergentheim in Overijssel.

Partytent 3x6m met inrichting huren

Wij verhuren partytenten en door middel van het reserveringformulier op onze website kunt u statafels, barkrukken, tafels en stoelen, bierset en feestverlichting erbij huren. Maar denk ook een aan chafing-dishes (bain marie warmhouden van eten), buffettafels, koelkasten, koffiezetters met kopjes etc. Wij staan graag voor u klaar om hierbij te helpen. Zo weet u zeker dat het feest tot in de puntjes geregeld is.

Overdekte buiten feesten

Het Nederlandse weer laat het soms niet toe om feesten buiten te organiseren. Met de partytent 3x6 meter kunt u een overdekt buitenfeest geven.

Tuinfeest

Een partytent van 3x6 meter is een ideale aanvulling op uw tuinfeest. Met zijwanden een bescherming tegen wind, koude en regen. En in de zomer zonder wanden een bescherming tegen de zon.

Extra ruimte creëeren

Met een partytent van 3x6 meter creëert u binnen een mum van tijd veel extra ruimte. Handig als verlengstuk van uw kamer of keuken. 

€ 90.00 (incl.btw)


.Partytent 3x6


Artikelnummer1001
Huurprijs90.00
Koop artikelnee
SpecificatieParty tent 3x6
Koppelbaar d.m.v.regengoot
Word door ons op/afgebouwd
Materiaal: 500 grams brand-vertragend pvc
Hoogte:Dak 3.20 mtr/Zijwanden 2mtr

Partytent 3x6 Handel & Verhuur J&GPartytent 3x6 met terras heater Handel & Verhuur J&GPartytent 3x6 zonder zei wanden Handel & Verhuur J&G