.Partytent. 4x10

Heeft u een feest of fuif buiten en bent u op zoek naar een geschikte partytent?De partytent 4x10m kunt u huren bij Handel & Verhuur J&G te bergentheim in Overijssel.

Partytent 4x10m met inrichting huren

Wij verhuren partytenten en door middel van het reserveringformulier op onze website kunt u statafels, barkrukken, tafels en stoelen, bierset en feestverlichting erbij huren. Maar denk ook een aan chafing-dishes (bain marie warmhouden van eten), buffettafels, koelkasten, koffiezetters met kopjes etc. Wij staan graag voor u klaar om hierbij te helpen. Zo weet u zeker dat het feest tot in de puntjes geregeld is.

Overdekte buiten feesten

Het Nederlandse weer laat het soms niet toe om feesten buiten te organiseren. Met de partytent 4x10 meter kunt u een overdekt buitenfeest geven voor wel 40 personen.

Tuinfeest

Een partytent van 4x10 meter is een ideale aanvulling op uw tuinfeest. Met zijwanden een bescherming tegen wind, koude en regen. En in de zomer zonder wanden een bescherming tegen de zon.

Extra ruimte creëeren

Met een partytent van 4x10 meter creëert u binnen een mum van tijd veel extra ruimte. Handig als verlengstuk van uw kamer of keuken. Maar ook als tijdelijke opbergruimte is de partytent van 4x10 meter zeer geschikt!

€ 115.00 (incl.btw)


.Partytent. 4x10


Artikelnummer1004
Huurprijs115.00
Koop artikelnee
SpecificatieParty tent 4 x 10
Koppelbaar d.m.v.regengoot
Word door ons op/afgebouwd
Materiaal: 500 grams brand-vertragend pvc
Hoogte:Dak 3.20 mtr/Zijwanden 2mtr

Party tent 4x10Party tent 4x10 gekoppeld middels regengootPartytent 4x10 Handel & Verhuur J&GPartytent 4x10 met aankleding Handel & Verhuur J&GPartytent 4x10 gekoppeld Handel & Verhuur J&G