.Partytent 4x6

Heeft u een feest of fuif buiten en bent op zoek naar een geschikte partytent? De partytent 4x6 meter kunt u huren bij Handel & Verhuur J&G te Bergentheim in Overijssel. Ook de grensstreek van Duitsland kan bij Handel & Verhuur J&G terecht voor het huren van een partytent van 4x6 meter

Partytent 4x6m met inrichting huren

Wij verhuren partytenten en door middel van het reserveringsformulier op onze website kunt u statafels, barkrukken,tafels en stoelen, biersets of feestverlichting erbij huren. Maar denk ook eens aan chafing-dishes (bain marie warmhouden van eten), buffettafels, koelkasten, koffiezetters met kopjes etc. Wij staan graag voor u klaar om hierbij te helpen.  Zo weet u zeker dat het feest tot in de puntjes geregeld is.

Overdekt feesten

Het Nederlandse weer laat het soms niet toe om een feest buiten te organiseren. Met de Partytent 4x6 meter kunt u een buitenfeest geven voor wel 24 personen. En ook voor de inrichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinfeest

Een partytent 4x6 meter is een ideale aanvulling op uw tuinfeest. Met zijwanden tegen wind, koude en regen. Zonder zijwanden in de zomer als bescherming tegen de zon.

Extra ruimte creëeren

Met een partytent 4x6m creëert u binnen een mum van tijd veel extra ruimte. Handig als verlengstuk van uw kamer of keuken. Maar ook als tijdelijke opbergruimte is de partytent 4x6 meter zeer geschikt!

Winterbarbecue

Denk ook eens aan een winterbarbecue in de tuin! 

€ 95.00 (incl.btw)


.Partytent 4x6


Artikelnummer1002
Huurprijs95.00
Koop artikelnee
SpecificatieParty tent 4 x 6
Koppelbaar d.m.v.regengoot
Word door ons op/afgebouwd
500gr Brandvertragend pvc
Brandvertragend certificaat aanwezig
Hoogte: Dak 3.20 mtr/Zijwanden: 2 mtr hoog

3 party tent 4x6 gekoppeldPartytent met meubilair van Handel & Verhuur J&GPartytent 4x6 met houten vloer Handel & Verhuur J&G