.Partytent 4x8

Heeft u een feest of fuif buiten en bent op zoek naar een geschikte partytent? De partytent 4x8 meter kun je huren bij Handel & Verhuur J&G te Bergentheim in Overijssel.. Ook de grensstreek van Duitsland kan bij Handel & Verhuur J&G terecht voor het huren van een partytent van 4x8 meter met inrichting.

Partytent 4x8m met inrichting huren

Wij verhuren partytenten met eventueel inrichting. Door middel van het reserveringsformulier op onze website kunt u statafels, barkrukken, tafel en stoelen, bierset of feestverlichting erbij huren. Denk ook eens aan chafing-dishes (bain marie warmhouden van eten),buffettafels, koelkasten, koffiezetters met kopjes etc. Wij staan graag voor u klaar om hierbij te helpen. Zo weet u zeker dat het feest tot in de puntjes geregeld is. 

Overdekt buiten feesten

Het Nederlandse weer laat het soms niet toe om een feest buiten te organiseren. Met de Partytent 4x8meter kunt u een overdekt buitenfeest geven voor wel 32 personen.En ook voor de inrichting hiervan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinfeest

Een partytent van 4x8 meter met inrichting is een ideale aanvulling op uw tuinfeest. Met zijwanden tegen wind, koude en regen. En in de zomer zonder wanden als bescherming tegen de zon.

Extra ruimte creëeren

Met een partytent van 4x8m creëert u binnen een mum van tijd veel extra ruimte. Als verlengstuk van uw kamer of keuken. Maar ook als tijdelijke opbergruimte is de partytent van 4x8 meter zeer geschikt.

€ 105.00 (incl.btw)


.Partytent 4x8


Artikelnummer1003
Huurprijs105.00
Koop artikelnee
SpecificatieParty tent 4 x 8
Word door ons op/afgebouwd
Koppelbaar d.m.v.regengoot
Materiaal: 500 gr brandwerend pvc.
Hoogte:Dak 3.20m/Zijwanden 2.00 m hoog

Feesttent 4x8 Handel & Verhuur J&GPartytent 4x8 gekoppeld met houten vloer Handel & Verhuur J&GPartytent 4x8 met biersets Handel & Verhuur J&G